maanantai 28. lokakuuta 2013

Yhteys korkeampaan minään - Aurinkoenkeliisi


On muutoksen aika. Juuri nyt yhä suurempi määrä ihmisiä herää kysymään elämänsä tarkoitusta ja henkinen tie kutsuu. Työssäni olen kokenut, että ihmisen sydämestä kuuluva pieni kutsu ei ota laantuakseen, vaan voimistuu ellei ihminen siihen heti vastaa. Kompromissit millään elämänalueella eivät enää oikein toimi. On oltava uskollinen omalle Itselleen, sisäiselle totuudelleen, niin työssä, henkisyydessä kuin ihmissuhteissa.
Olen myös havainnut, että vaikka etsintä on kuumeista, on suunta monesti hukassa. “Kuka minä olen  ja MITÄ minä etsin?” ei olekaan itsestään selvä kysymys. Joku etsii henkisestä kasvusta helpotusta arjen ongelmiin, joku toinen taas suuria extaattisia kokemuksia tai lohtua ja positiivisia tunne-elämyksiä. Kuka oikeasti tietää mitä etsii todella?  Jos motiivi etsinnältä on hukassa, voiko löytyä mitään todella arvokasta eli pysyvää?
Jokaisella on oma polkunsa, mutta yhteisiäkin nimittäjiä löytyy. Jokainen meistä etsii Ykseyttä ja Jumalaa, tietoisesti tai tietämättään.  Yhteys Jumalaan ja oppaisiin kulkee Korkeamman Minuuden kautta. Yliminän viisaus kuiskii korvaasi sydämestä käsin ja paras keino kuulla näitä kuiskausia on hiljentää mieli, joka pyrkii aina johonkinmuualle,  pois nykyhetkestä.

Meditaatio on kokemukseni mukaan tehokkain mielen hiljentämisen keino ja luovuus sen kaikissa muodoissa on valtatie taivaaseen:)
Henkinen kasvu on valtava seikkailu, mutta se ei ole aina vain ihanaa ja päivänpaisteista aikaa. Se vaatii myös työtä ja pitkäjaksoistakin ponnistelua jos todella haluaa tietoisesti edetä, eikä vain harrastella henkisen kasvun asioita. Harrastelussa ei ole mitään vikaa, jos se sopii harrastelijalle itselleen, mutta jos odotetaan tuloksia nopeammin, on myös panoksia laitettava elämänpeliin.
Itse meditoin aikoinaan viisi vuotta yhtäjaksoisesti lähes joka ilta yhtä ja samaa meditaatiota, jonka tarkoituksena oli saada yhtys korkeampaan minään. Vihkimystiellä kerrotaan tietoisuuden tilasta, jossa sisäinen ylemmän minän ääni johdattaa oppilasta joka hetki hänen elämässään. Tuon taidon halusin saavuttaa ja sen saavutin. Mutta se vaati työtä. Se oli kuitenkin sen arvoista.
Ylemmän minuuden eli enkeliminuutemme (SolarEl) kautta olemme yhteydessä kaikkeen kaikkialla. Oppaat ja enkelit kanavoituvat meille oman Itsemme kautta. Minä ole kaikessa, kaikki on minussa, eikä eroa ole.  Tämä on se tie mitä minä tahdon opettaa kaikille jotka minun “aurassani” viihtyvät tämän työn myötä.(kuvassa mestari Serapis Bay)
Tahdon sanoa, että ei ole oikotietä onneen, vaikkakin nykyajassa kehittyminen kuten kaikki muukin on huomattavasti nopeampaa kuin se oli vaikkapa vain 10 v sitten. Mahdollisuudet valaistumiseen ovat siis moninkertaistuneet. Kannattaa panostaa  juuri tähän elämään, eikä antaa egomielen huijata meitä ihmislapsiaan pois hamassa tulevaisuudessa tapahtuvaan onnistumiseen. Ei ole tulevaisuutta tai mennyttä, on vain nyt.  Nyt on siis aika tehdä myös työtä henkisen kasvun eteen.
Joka vuorokausi keskiverto ihminen käyttää television katseluun parikin tuntia, nukkumiseen kahdeksan tuntia, netissä surffailuun kuluu kokemukseni mukaan vaikka koko päivä aika helposti. Olisiko siis puoli tuntia päivässä aikaa uhrata Jumalan tapaamiseen hiljaisuudessa, Sinussa?
Valinta on vapaa. Kaikki on oikein. Elämä itsessään kasvattaa mitä parhaalla tavalla ja se ON henkinen harjoitus, vaikkei sitä sellaisena ajattelisi. Kuitenkin usea meistä on syntynyt juuri tähän aikaan kokeakseen tämän hämmentävän nopean kehittymisen mahdollisuuden. Yhden inkarnaation aikana voit edetä enemmän kuin kymmenessä aiemmassa(ehkä kärjistän, mutta tältä nyt tuntuu) joten olisiko aika ottaa asia vakavasti ja päättää antaa aikaa Itselleen ja Jumalalle Itsessään.
Sisäisen puheen, intuiition aistiminen ja kuuleminen vaatii arvostelukykyä. Egomieli haluaa mielellään esiintyä sisäisenä äänenä, mutta opastuksen taso varmasti paljastaa itse itsensä :)
Kaikille vakaville etsijöille suosittelen perusteoksia luettavaksi, esimerkiksi vihkimystiestä kertovaa kirjallisuutta, teosofista sekä meditaatio-oppaita. Kuitenkin kirjatiedollakin on rajansa.  Tiedon käyttöönottaminen on ensiarvoisen tärkeää,  sillä harva on valaistunut lukemalla.(ehkä heitäkin löytyy) Moni lienee kuitenkin valaistunut elämällä täyttä elämää, tiedostaen.
Asioiden tärkeysjärjestys elämässä on syytä muistaa. Et ole maailmallinen olento jolla on henki, jota satunnaisesti muistat arjen kiireissä. Vaan: Olet henki, jolla on maallisia kokemuksia. Jos elämä alkaa olla niin kiireistä, ettei ole aikaa elää, sillon on syytä miettiä missä mättää.  Egomielemme juoksuttaa meitä mielellään virvatulien perässä, jotta emme pysähtyisi ja  muistaisi palata kotiin -henkeen. On myös helppo paeta työn ja tohinan taakse ja sanoa, ettei ole aikaa tehdä tänään joogaharjoitusta tai meditaatiota tai mennä kävelylle luontoon, mutta jo näin itsellemme kertoessamme tiedämme,  ettei se taida olla aivan totta.
Henkinen kasvu on valtava seikkailu ja sen anti on loputon. Rakkaus laajenee kun sitä jaetaan. Tietoisuus on valoa ja kun valo meissä lisääntyy päiväpäivältä tietää se harhan hunnun vähittäistä häviämistä. Myötätunto itseä ja muita kohtaan arjessa lienee paras keino selvitä haasteista, joita elämänkoulu tarjoaa. Ja anteeksianto on paikkalippusi kotiinpalun junaan, kuten oppaani Adamon kanavoinnissaan sanoo.
Yliminä yhteydellä on myös muita siunauksia. Tunnekeho ja varsinkin sisäinen lapsemme, määrää sen kuinka onnellisia ja hyvinvoivia olemme elämässämme. Voit päättää tehdä parannuksia elämääsi, vaikkapa lopettaa tupakoinnin, mutta sisäinen lapsesi kokee turvattomuutta ilman tuttiaan jonka korvikkeena tupakka toimii, joten tupakkalakkosi horjuu. Tai tiedämme, että tervelliset elämäntavat ovat meille hyväksi, mutta jos sisäinen lapsesi on turvaton, ei tasapainoa helposti löydy. Jos tunnet halua kiukutella, oletko se sinä aikuisena vai sisäinen lapsesi, joka reagoi?
Tahdon sanoa, että kun tunnekehollasi on yhteys korkeampaan minuuteen, mahdollistaa se uudelleen ohjelmoinnin myös sisäisen lapsen suhteen. Kun saat uusia näkemyksiä, korkeamapia katsantokantoja elämääsi korkeamman minäsi myötä, tulet ainakin tietoisemmaksi näistäkin sisäisen lapsesi reagtioista ja osaat toimia aikuisen tavoin. Tämäkin on prosessi.
Yliminäyhteys ei hetkessä tee sinusta täydellistä tai elämästäsi pulmatonta, mutta sen antama apu on valtavan suuri. Kun yhteys on syntynyt, kasvaa se vähitellen yhä tietoisemmaksi ja lopulta ei ole enää sinua, persoonana ja yliminää sinusta erillään, vaan unio mystica, mystiset häät, yhdistävät päivätietoisen minuutesi ylempään minääsi ja sinä olet Se.
Solarel tarjoaa lokakuussa kurssipäivää ” Yhteys korkeampaan minääsi”, jossa näistä teemoista lisää.
Hyvä lukuvinkki tähän lienee vanha, mutta ikuisesti tuore kirja Paul Bruntonin Yliminän viisaus. ( Ja saman tekijän  Yliminää etsimässä.)
Aurinkoenkeliterkuin Marjut

-- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti