maanantai 28. lokakuuta 2013

Pyhä parisuhde tienä valoon

Pari sanaa Pyhästä Parisuhteesta.. Koen, että tantrisen rakkauden ja rakastelun myötä voidaan edetä nopeasti ja vieläpä miellyttävästi henkisen kehityksen portaita kohden rakkautta ja valoa, valaistumista.

Tantrassa Jumalatar ja Jumala , Yin ja Yang , tanssivat kosmisessa tanssissa ja parhaimmillaan tantriset kumppanit voivat kokea huikeita  ykseyden tiloja ja syvää rakkautta korkeitten energioiden kiertäessä kahden chakrajärjestelmän lävitse.Nämä tuovat läheisyyden ja ykseyden tunteita ja rakkauden kokemuksia, jotka ovat lähes täysin kaiken sanallistamisen ulkopuolella tai taustalla, hengessä. Siksi näiden kokemusten kuvaaminen sanoin on sama asia, kuin yrittää kuvata miltä mansikka maistuu ihmiselle, joka ei ole sitä koskaan maistanut..:)

Tantrisessa yhteydessä eivät vain fyysiset kehot ole yhtä, vaan jokainen energiakehosi yhtyy kumppaniisi ja on mahdollista myös hengittää chakrojen kautta ja luoda valokehoa ja muuttua solutasolla saakka yhä enemmän valoa kanavoivaksi ja itse valoksi. 


Kundaliinin herättäminen on osa tätä prosessia. Tärkeintä kuitenkin niin tantrassa, kuin ihmissuhteissa yleensä on luottamus, joka mahdollistaa yhä suuremman antautumisen ja sydämen avautumisen.  En siis usko tantriseen yhteyteen ilman rakkautta ja sydämen yhteyttä. Egolle tantra ei myöskään sovi, sillä ego uskoo kiinnipitämiseen, mutta tantra ja rakkaus uskovat vapauttamiseen. Kyseessä on asenne.

Pyhän parisuhteen tarkoitus on Ykseys, sulautuminen. Ego sulaa rakkauteen. Sydän on ohjaksissa, mieli sivussa. Jos sisäinen lapsesi on tasapainossa ja onnellinen, on mahdollista elää parisuhteessa jossa kahdesta tulee yksi, kummankaan menettämättä kuitenkaan itseään. Monesti tavanomaisessa suhteessa kun pari rakastuu, he kokevat alussa huumaavaan onnen tunnetta, mutta kohta he alkavatkin tuntea, että heistä on yhdessä tullut kummastakin vähemmän kuin kumpikin erikseen oli. Pyhässä parisuhteessa energiaa ei menetetä, vaan yhdessä kumpikin tuntee vahvistuvansa, olevansa enemmän kuin ennen.
 
Kukaan ei voi tuoda sinulle onnea, tai viedä sinun onneasi pois. Kyse on Sinusta. Sinä valitset. Kuitenkin Pyhä parisuhde voi auttaa molempia kasvamaan nopeammin henkisellä tiellä, kunhan molemmat kumppanukset vain ottavat itse vastuun omista tunteistaan eivätkä liimaa niitä toisensa päälle ja kannettaviksi. Juuri tässä asiassa sisäinen lapsi on tärkeässä asemassa. Esimerkiksi: Jos lapsi sinussa kiukuttelee, kyseessä on Sinun tunteesi, jolla ei välttämättä ole mitään tekemistä puolisosi kanssa. Kyseessä voi olla tunnetila tai asia, joka juontaa jostain aivan muusta ajasta tai paikasta. Jos lähdet ilmentämään sisäisen lapsesi kiukuttelua parisuhteessasi ovat seuraukset monesti ikävät, ellei puolisosi ole todella tietoinen ja läsnä ja samaistumaton omiin tunnetiloihinsa nähden. On hyvä hoitaa sisäistä lastaan itse, eikä antaa tätä tehtävää  kenenkään toisen ihmisen kannettavaksi.

Rakkaus ja vapaus ovat pari. Ikuisesti yhtä. Tämä vapaus ei ole vapautta loukata toista tai itseään. Ei vapautta tehdä mitä haluaa, vaan vapautta olla oma itsensä. Hyväksyä itsensä ja samalla hyväksyä toinen, osana omaa laajempaa itseään. Ei tarvitse yrittää mukautua toisen tai OMIIN kuviteltuihin vaatimuksiin tai odotuksiinsa. Voi vain olla ja tietää, että kaikki on hyvin. Ja voi kiittää siitä, että tuo toinen kulkee rinnalla. 
Kun ymmärrämme, ettei mikään asia tai ihminen maailmassamme ole itsestäänselvyys, alamme arvostaa jokaista hetkeä ainutlaatuisena lahjana elämältä. Ja jokaisena hetkenä ymmärrämme, ettei ole sinua tai minua, ei erillisenä toisistamme, vaan on vain Yksi. Minkä annat,sen saat ja minkä pidät itselläsi, sitä et itsekään voi ottaa vastaan. Ihmissuhteet, olivatpa ne sitten parisuhteita tai muunlaisia suhteita, määrittelevät sen mitä ajattelet itsesäsi. Ja tällaiset erityiset ihmissuhteet, olivatpa ne viha- tai rakkaussuhteita, ovat loppujenlopuksi porttisi paratiisiin, henkeen.


Uusi aika tuo uudet kujeet myös ihmissuhderintamalla. Yhä useammat etsijät ja löytäjät löytävät oman elämäntehtävänsä ja elämänkumppaninsa. Seuraa sydämesi ääntä, se kertoo kyllä oikean suunnan<3


Ohessa Metatronin linkki, jossa  kuvataan uuden ajan seksuaalisuutta, joka on jotakin ihan muuta kuin se perinteinen,  mihin olemme aiemmin tottuneet.
 
http://www.galacticfriends.com/updates/channeled-updates/4321-metatron-twin-flame-update-dec-3109.html

Solarel järjestää Kundaliinikursseja niin naisille kuin miehille vuoden 2011 puolella ja myös näistä pyhän parisuhteen teemoista keskustellaan kursseillamme. Lisätietoja kursseista Solarelin nettisivuilla.

-- 




Uskontoni on lempeys  -  Dalai Lama

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti