maanantai 28. lokakuuta 2013

Merkaban käyttöohjeet :)


Merkabasta liikkuu paljon erilaista tietoa netissä ja ajattelinpa laittaa omankin lusikkani nyt tähän keitokseen. Muinaisen Egyptin kielellä (ja sitä edeltäneen kulttuurin kielellä) Mher = Valo, Ka = fyysis/eteerinenkeho , Ba = Henki.
Olen itse törmännyt tässä elämässäni Valokeho asiaan montaa reittiä. Itseasiassa kaikki tiet näyttävät johtavan tavalla taikka toisella Valoon…  Ja hyvä niin!   :)

Kyseessä on sisäinen Valo jollaista mestari Jeesus säteili niin, että hänen vaatteensakin olivat valkoiset kun opetuslapset hänet tavoittivat. Tästä kerrotaan Raamatussa.

Valoksi muuttui myös eräs  intialainen naismestari, tästä kerrotaan mm. Paramhamsa Yoganandan kirjassa “Joogin elämänkerta”. On  Tiibetiläisiä mestareita,  jotka muuttuvat kuolemansa hetkellä valoksi eli luovat ns Rainbowbodyn, Sateenkaarikehon, kuten oli  myös  Elias, joka nousi taivaaseen “Tulisilla vaunuillaan”.

Onko savua ilman tulta?

Itse olen tehnyt valokeho-visualisointeja useiden vuosien ajan. Yrittelin Merkaba- meditaationkin harjoittelemista Drunvalo Melhizedekin kirjojen ohjeiden mukaan, mutta koin tuon pyhän geometrian tuossa meditaatiossa liian monimutkaisena. Sitten löysin SEKHEM-energian ja sen kautta myös pyhän geometrian, joka on Valokehomme perustana.

Astangajoogan lähes jokapäiväinen harjoittaminen 2000 -luvun puolivälissä aktivoi kundaliinituleni ja Valokehoni niin voimakkaasti, että aloin saada valona olemisen kokemuksia. Näiden aikana koko fyysinenkin kehoni oli yksi valon kenttä, kehon rajat hävisivät ja tunsin, että olisin voinut vaihtaa toiseen ulottuvuuteen tuossa hetkessä, jos olisin sitä tahtonut. Kuitenkin tuolloin tietoni ja tuntemukseni asiasta oli liian suppeaa, jotta olisin voinut lähteä moisiin kokeiluihin ja säikähdin! Pelkäsin, että häviän tästä maailmasta ja lapseni jäävät ilman äitiä, siksi keskeytin prosessin.(Koin tämän kaksi kertaa). Kyseessä ei siis ollut mikään kevyt “näin valon” kokemus, vaan todellakin valona OLEMISEN  kokemus, joita olen sittemmin (onneksi) parin muunkin lähimmäiseni kuulleen kokeneen.

Nyttemmin teen siis Merkaba-aktivointeja sekä yksityisesti, että ryhmissä. Uuden Chakravalo-laitteen kanssa nämä on koettu hyvin voimallisina ja jotakuinkin samanlaisia kertomuksia olen kuullut ihmisiltä, jotka eivät tunne toisiaan, eivätkä ole voineet siten myöskään toistensa kokemuksia kuulla. Tämä on ollut erinomaisen kiinnostavaa minusta hoitajanakin!    Nettisivullani lisää tyypillisistä kokemuksista.http://solarel.nettisivu.org/

Ryhmässä Merkabaa pyörittävät ihmiset kokevat liikkeen voimakkaasti monesti myös fyysisen kehonsa kautta. Tulee tunne ulottuvuuden  muuttumisesta ja siitä,kuinka kaikki on todellakin tietoisuudessamme, sisällämme. Uskon, että Merkaba-ajoneuvoilla tulemme tulevaisuudessa myös matkustamaan, niin toisissa maailmoissa, kuin tämän maailmamme muihin aika-ja paikkakokonaisuuksiin.

Uskon, että ryhmässä käytettynä merkabat toimivat todella tehokkaasti ja niitä voi käyttää myös Äitimaan auttamiseen, tai minkä tahansa kohteen auttamiseen, josta on yhdessä sovittu. Merkaba voimistaa siten sitä energian ja avun lähettämistä, mitä muutoinkin ryhmissä varmasti tehdään.
Kuvassa farao Ekhanton hengittää praanaa perheensä kanssa.
Yksittäisen valokehon käyttömahdollisuudet ovat myös suuret:

-Voit ohjelmoida Merkaba-kenttääsi tavoitteen tai asian, jonka haluat saavuttaa. Olen kokenut, että ohjelmointi on tehtävä päättäväisesti. Mikään haikailu ei siis ole kovinkaan tehokasta. Ohjelmointi voisi kuulua vaikkapa näin: ” Määrään Merkabani vetämään puoleeni rajatonta runsautta valmiuteni mukaan korkeammaksi parhaakseni”

Tai ohjelmointi voi koskea jotakin ominaisuutta, jonka halutaan saavuttaa, tai vaikkapa unelmien työpaikkaa tms.. Kuitenkin on muistettava “Korkeammaksi parhaakseni” sekä se, ettemme voi ohjelmoida kenttäämme mitään mikä rajoittaa tai vaikuttaa jotenkin toisen ihmisen vapaaseen tahtoon.

ONNEKSEMME Merkaba-kenttämme pysyy liikkeessä vain pyyteettömän rakkauden avulla. Rakkaus on  Merkaban polttoainetta.

Ja tärkeää on Merkaba harjoitusten alettua ohjelmoida se myös olemaan vaikuttamatta negatiivisesti sähkölaitteisiin. Lähes sääntönä on  nimittäin ollut, että Merkaban pyöriessä tietokoneet, televisiot poksuvat, ja sehän on aivan turhaa.

Tärkeää on myös MUISTAA, että sinulla on toimiva Merkaba. Jos aktivoit sen joskus harvoin,  mutta suurimman osan aikaa elät aivan muissa maailmoissa, muistamatta merkaba-parkaasi, niin se ikäänkuin roikuskelee mukana, mutta ei toimi kuten voisi toimia. (Olen nähnyt tällaisiakin osittain toimivia kenttiä joillakin asiakkaillani).

Merkabamme on ollut kauan toimimattomuuden tilassa. Niinpä sen käyntiin lähtö muistuttaa monesti kuin ruostuneen koneen liikkeelle nytkähtelyä. Se voi tuntua vähän hassultakin, mutta ei liene vaarallista. Merkaban ylä- ja alakenttien pyörimissuunta on erilainen ja pyöriessään se luo hyrrämäisen tunteen, joka voi kuulua myös äänenä. Olemme ikäänkuin oman hyrrämme sisällä. Kun pyörimisen vauhti saavuttaa optimaalisen nopeutensa tilanne ikäänkuin rauhoittuu ja tasoittuu. Eli pyörimisen ja nykimisen tunne liittyy vain alkumetreille. Tässäkin asiassa harjoitus tekee mestarin.

Lupasin laittaa tälle sivulle myös Merkaba-meditaation vaiheet niille, jotka haluavat yksikseenkin tätä harjoitella kotona:

Merkaba-meditaation /aktivoinnin ohje

- JOS SINULLA ON KÄYTÖSSÄ SEKHEM ENERGIA tai jokin muu energia, niin avaa kanava.

- Visualisoi istuvasi pyramidin sisällä. Pyramidin huippu on istuessasi kruunukeskuksesi kohdalla, pyramidin lattia on tuolisi istuinosan kohdalla ja tuosta lattiasta lähtee toinen pyramidi kärki alaspäin. Maa-ja taivasyhteys on näin luotu. Hävitä lattiapinta kahden pyramidin väliltä.Ankh-risti on yksi Merkabaan liittyvä symboli.

-Vie huomio sydämeesi rintakehän keskelle. Näe sydämessäsi elämänkukkakuvio. Kukan terälehdet avautuvat ympärillesi ja keskusta on sydänchakrasi

-Anna kukan pyöriä, sen väri voi olla kultainen tai sininen

-Pyramidi on Merkaban geometrinen maskuliininen muoto ja elämänkukka on sen feminiininen muoto

-Pyydä energiaa virtaamaan ylhäältä pyramidin ylähuipun kautta ja aktivoimaan sisäistä valoasi

-Vie huomio jälleen sydämeen ja ala hengittämään valoa sydämesi valon lähteestä, tämä valo on kirkasta tai valkoista tai kultaista, jos tahdot. Itse käytän aina valkoista valoa.

-Visualisoi kuinka tuo valo läpäisee kausaalikehosi.
-Hengitä valo mentaalikehoon eli mieleen ja anna mielen rauhoittua valossa,
-Hengitä valo myös tunteisiisi eli astraalikehoosi ja koe rakkauden, ilon ja sopusoinnun tunteita.
-Hengitä edelleen valoa ja koe kuinka valo laajenee aurasi alueella, se läpäisee seuraavaksi myös eetterikehon joka ympäröi ja läpäisee fyysisen kehon.
-Ja lopulta eetterikehon kautta hengitä valo myös fyysiseen solukehoosi ja tunne ja koe (visualisoi) kuinka tuhansia pieniä lamppuja syttyy loistamaan sinun sisälläsi.

-Tunne ja näe, kuinka valo aktvoi solujesi DNA.n 12 tasoa ja aktivoi vanhoja, ammoin kadottettuja taitoja ja tietoja taas käyttöösi. Taitoja, joita kannat solumuistissasi kaukaisilta Atlantiksen ja Lemuariankin ajoilta, tai kenties toisista järjestelmistä tai vain toisista unohdetuista elämänkokemuksista.

MÄÄRÄÄ: ” Aktivoitukoon solujeni DNA-n 12-tasoinen pontentiaali täyteen mittaansa valmiuteni mukaan, korkeammaksi parhaakseni, korkeammman minuuteni johdatuksessa.” Ja : “Aktivoitukoon 12-tasoinen chakrajärjestelmä korkeimmaksi parhaakseni..jne..”

Ja MUISTA HENGITTÄÄ! Koko ajan hengitä valoa. Tämä on erittäin tärkeää. Tiedosta, että myöskin solusi hengittävät, chakrasi hengittävät praanaa.

-Seuraavaksi kuvittele tai tiedä, että selkärangan kanavasi on kuin ontto putki, jonka kautta voit hengittää praanaa ja valoa.

-Hengitä ensin putken yläpään kautta sisään (kruunukeskuksen kautta) ja sydämen kautta ulos, sitten juurikeskuksen kautta sisään, sydämen kautta ulos. Kun tämä on tuttua, hengitä sekä putken yläosan eli kruunukeskuksen, että alaosan eli peruschakran kautta sisään yhtäaikaa, ja sydämen kautta ulos. Toista 3 kertaa.

MÄÄRÄÄ: “MERKABA AKTIVOIDU!”  ja jatka hengittämistä tällä tapaa NIIN KAUAN, että sinulla on tunne kahdesta pyörivästä spiraalista ympärilläsi, eli yläkeskusten tasolla pyörii toinen spiraali, alakehon alueella toinen. Nämä yhtyvät ja muodostavat leveän vyömäisen alueen ja tunnet liikkeen, spiriaalin tunnetta tai näet valon liikkuvan. KORKEAMPI MINUUTESI tietää kyllä miten tämä tehdään. Luota sisäiseen viisauteesi.

Tee seuraavaksi valorentoutus:

Näe ja koe kuinka hengität valkoista valoa sydämesi kautta ja lähetät valkoisen valon aallon jalkoihisi, sääriin, pohkeisin, reisiin ja niiden kautta alavartaloon. Pysähdy ajoittain tiedostamaan olevasi valoa keholtasi. Anna valon nousta alakeholta pallean alueelle ja rinnan alueelle, anna keuhkojen ja sydämen rentoutua valossa.Anna valon edetä hartijoihin ja selkään, käsivarsiin ja  viimein pään alueelle. Lopulta oikea- ja vasenaivopuoliskokin tasapainottuvat valossa. Tunne ja järki tasapainottuvat, mies ja nainen sinussa tasapainottuvat ja vain OLET valoa ja olemista, autuutta, rakkautta, tiedostamista.

Viivy tässä tilassa niin kauan kuin se tuntuu hyvältä ja palaa sitten rauhalliseen tahtiin normaalitietoisuuteesi.

HUOM. Jos koet, että tämä on liian pitkä ja monimutkainen tapa aktoivoida sisäinen valo, tee se lyhyemmin, täyttymällä valolla kaikilla tasoilla ja varskin solukehon tasolla. Anna valon tulvia kehoissasi ja  sano päättäväisesti tämän päätteeksi: “Merkaba aktivoidu!”

Merkaban ohjelmoinnissa ei ole kyse sievästä pyynnöstä, vaan päättäväisestä tavoitteen määrittelemisestä.

Ja sitten vaan Valoksi muuttumaan ja tulemaan tutuksi oman kenties piilotetun mestaruutesi kanssa! Työ tekijäänsä neuvoo. Kun olet edennyt tässä, Korkeampi Minuutesi kyllä ohjaa eteenpäin.

JA MUISTAKAAMME TOKI, ETTÄ YLÖSNOUSEMUSTA TARVITSEE VAIN SE OSA MEITÄ, JOKA USKOO LASKEUTUNEENSA ALAS. HENKEMME SEN SIJAAN ON AINA “YLHÄÄLLÄ” AINA VALMIS JA AINA PERILLÄ, RAKKAUDESSA, JUMALASSA JA ITSESSÄÄN.
-

-- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti