torstai 16. marraskuuta 2023

Ole vain oma itsesi. Mitä se tarkoittaa? Kuka tai mitä silloin olet?

Kuulen tosi usein eri tahoilta eri ihmisille annettavaksi ohjeen: "Ole vain oma itsesi." Tällä halutaan tietenkin kertoa, että ihminen on hyvä juuri omana itsenään  ilman, että tarvitsee yrittää olla jotakin parempaa, hienompaa tai erilaista. Kuinka moni kuitenkaan todella tietää KUKA hän Itse on? Ollakseen oma Itsensä, olisi hyvä selvittää ensin kuka on, jotta voi sitten olla se, eikö vaan:) ? Henkinen mestari Ramana Maharshi opetti tätä jaloa taitoa aikoinaan ja edelleenkin mm kirjojensa kautta eli vastaamaan kysymykseen "Kuka Olen?" Samaa opettavat kaikki todelliset henkiset mestarit, joiden tarkoituksena on auttaa kuulijaa heräämään unesta nimeltä elämä. Me todella uneksimme, päivin ja öin. Samaistuessamme päiväunessamme erilaisiin ilmiömaailman tapahtumiin ja niiden ruotimiseen ja arvostelemiseen/arvioimiseen olemme taatusti hukanneet ITSEMME. Emme tiedä keitä olemme. Emme ole se henkilö, joka seikkailee elämän näytelmien näyttämöillä. Sinä et ole sukupuolesi, ihonvärisi tai ammattisi: Et ole mikään rooli, tai uskomus tai tunne. Kun et ole mitään näistä, MITÄ siis olet?
Havaitsija antaa kaikelle havaitsemalleen sen merkityksen, mikä sillä hänelle on. Asioilla ei ole itsestään merkitystä, joka olisi sama kaikille. Siten näemme maailmassa vain itsemme. Omat uskomuksemme ja ajatuksemme ikäänkuin materialisoituneina. Jos uskomme, että näkemämme on totta, eli että "juu tuommoinen se maailma sitten  on..." niin olemme varmasti hukassa. Itse olen tutkinut viimeiset 50 vuotta sitä kuka olen. Kuka on se, joka havaitsee kaiken, samaistumatta tai samaistuen havaintoonsa. Olen kulkenut ne polut, joita lähes kaikki henkisen kasvun tavoittelijat kulkevat. Kursseja,kirjoja, meditaatiotekniikoita jne... Kaikki on kuulunut asiaan, mutta huvittavaa on, että nyt kun viimein alan TIETÄÄ kuka olen, huomaan tulleeni samojen alkuperäisten opetusten äärelle, joista aloitin, eli juurikin esim Ramanan meditaatioiden mukaiseen oivallukseen siitä, kun TIETOISUUS kääntyy istuimellaan ja oivaltaa itsensä. Itseoivallus ja Jumal-oivallus ovat se tärkein tavoite ja nekään eivät saa olla tavoite, sillä kuten aiemmassa blogiteksissä kirjoitin: Halu valaistua estää valaistumisen. Kun ei ole halua, on vain antautuminen korkeimmalle ja rukous "Tapahtukoon Sinun tahtosi, ei minun olentoni pieni tahto."
Jos olet etsinyt rauhaa ja todellista vapautumista maailmaan samaistumisesta ja egon pelleilystä, niin kutsun sinut vuoden kestävälle verkkokurssille Käsikädessä Mestarin kanssa. Kurssilla kanssani ohjaa Kristustietoisuus Jeshuan hahmossa. Kurssi kestää siis koko vuoden kesätaukoa lukuunottamatta ja kustantaa vain 35 e / kk. Joka viikko laitamme teeman Ihmeiden oppikurssista ja myös viikko- tehtävän. Lisäksi meditaatio, jonka ohjaan mestarin kanssa. Tämä tulee sähköpostiisi, joten voit opiskella omaan tahtiin. Keskustelemme "Vastaa kaikille- " toiminnolla, silloin kun keskustelua syntyy. Kaikki on vapaaehtoista. Jos vuoden kurssi ei kutsu, tai vaikka kutsuisikin, niin Tammikuussa sopivaan aikaan alkaa myös 5 vk kestävä kurssi Adamoin kanssa. teemalla "Elämän unesta herääminen." Kurssi kustantaa 75 e. Adamonin Aika Kaikkien unien loppu, sekä muut Adamon kirjat toimivat pohjana kurssilla, mutta ohjaan intuitiivisesti Adamon-oppaan kanssa. Tälläkin kurssilla voimakkaat meditaatiot ja alustukset.
Oletko kulkenut tarpeeksi jo polkuja, jotka eivät vie mihinkään? Energiaa, yksisarvisia, aina uusia "porttipäiviä" ja eri tason oppaita johtamassa milloin mihinkin? Oletko tullut näistä opetuksista hullua hurskaammaksi? :) Ovatko ne tuoneet sinulle PYSYVÄN RAUHAN JA ILON sekä olemisen tilan, joka kestää eikä häily? Oppaat ja mestarit kulkekoot kansamme edelleen, mutta vaikka ilmentyvä olento olisi kuinka kaunis tai kauhea tahansa tai vaikka olisit kuinka selväaistinen tahansa ja löytäisit "kaksoisliekkisi" aina uudelleen ja uudelleen,  niin kysy MITÄ SITTEN? Mikä on kaiken tarkoitus? Tarkoitus on HERÄTÄ, eikä herätä vain toisenlaiseen uneen, joka on kauniimpi tai erilaisempi, vaan herätä kokonaan totaalisesti Unesta  ja olla OMA ITSESI, sekä TIETÄÄ mitä se tarkoittaa. <3
Mukavaa vuoden loppua.  Kursseille voit ilmoittautua: marjut.moisala@gmail.com, suosittelen molempia kursseja, ne tukevat toisiaan. T Marjut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti