torstai 11. heinäkuuta 2019

VALOSTA JUOPUNEET



Valo on varmasti käytetyin sana New Age-piireissä ja henkisen kasvun ja heräämisen parissa, rakkauden lisäksi. Valon kaipuu on aina sydämissämme ja tahdomme ilmentää valoa jatkuvasti, enkeleiden ja mestareiden ohjauksessa. Tahdomme säteillä valoa ympärillemme, kylpeä siinä ja kylvää valon siemeniä kulkiessamme polkuamme. Joskus tuntuu jopa, että me henkisen kasvun kulkijat olemme valo-holisteja. Roikummeko valossa, väistellen pimeyttä tai jopa peläten sitä? Vai olemmeko jo katsoneet alitajuntaan eli talomme kellariin ja muuttaneet valoksi sieltä löytämämme pimeyden? 

Tässä maailmassa, jossa nyt koemme elävämme ei voi olla vain valoa ja vain iloa ja onnea. Elämme dualismissa, joten jos pimeys loistaa poissaolollaan ja roikumme valossa, niin onko se totta? Valo on upea asia ja me itse olemme sitä. Mutta valo meidän maailmassamme sisältää aina vastaparinsa pimeyden tai hämärän. Ja siinä on todellinen henkisen kasvun paikka

Jos tahdomme vain lillua valossa enkeliparvien kuorolaulua kuunnellen, ilman, että jalkamme koskettavat maan tomua, emme ole vielä perillä todellisuudessa, joka on sekä valon, että varjon tuolla puolen. Valon pari on pimeys. Valkoisen valon OM-mantran pari  meissä ihmisissä on alitajunnan musta HUM tai HUNG- mantran valo ja kun etenemme valon ja pimeyden tuolle puolen tietoisuutemme laajassa kentässä, pääsemme kirkkaan valon eli A-mantran alueelle. 


Kirkas valo ei katso poispäin mustasta valosta eli torjutuista asioistamme, tai kurota vain valkoiseen ihanuuteen, vaan se hyväksyy kaiken sellaisenaan kuten se On. Samalla kirkasvalo eli Rigpa, ylittää ne molemmat, tai alittaa...aivan kuten vaan halutaan asia ilmaista, sillä siellä musta-valkoisen takana on perusta, josta kaikki nousee ja johon kaikki palaa. Mikä tuo perusta on? Se olet Sinä Itse.

Valossa roikkuminen niin, ettei halua kohdata pimeyttään, ei vie perille. Meitä on varoitettu Pandoran lippaan aukaisemisesta, mutta ilman suoraa kokemusta ja kohtaamista oman syvän pelonkin kanssa, ei matka jatku todellisuuteen, vaan saatamme pysyä vain mielikuvituksen mukavan pehmeässä maailmassa, eli illuusioissa. Ego elää illuusiosta, mutta me emme ole ego. Mistä me elämme?

Me elämme todellisesta rakkaudesta ja rakkaus on se voima, joka muutaa mustan valon eli siivoaa alitajuntamme ja silloin me sulahdamme mustan ja valkoisen tuolle puolen henkeen, kirkkauteen, ehdottomuuteen. Absoluuttinen oleminen-ei -oleminen. Se Sinä Olet!

Näistä teemoista jatkamme Adamonin ja muiden ei-dualististen henkioppaiden kanssa Syksyllä Elokuun lopussa tai Syyskuun alussa Sisäisen Rauhan Akatemiassa kuuden viikon kurssilla ja tietenkin verkkokursseilla Pyhän hengen ja Jeshuan johdatuksessa jo Elokuun alusta. 

Jos olemme juopuneet valosta katsomatta Pandoran lippaaseen, on aika olla rohkea, pysähtyä ja avata lipas. Hyväksyen, tuomitsematta, anteeksiantaen itsellemme ja jokaiselle "toiselle" kuvallemme vapaudumme valo-riippuvuudesta ja transformoimme kaiken, mitä emme ennen halunneet nähdä...ja muutamme sen...Valoksi :)) 

Huvittavinta on, että tämän blogin nimi on Valon virtaa....:)

Muita keinoja pimeyden kartoitukseen ja valoksi muuttamiseen on esimerkiksi Tiibetiläinen unijooga! Aivan parhautta.

KIrjat joita käytämme syksyn kursseilla Adamonilta: Pelosta rakkauteen ja Peli nimeltä elämä.

Ja tietenkin Ihmeiden oppikurssi!

Jos verkkokurssit (Elokuun kurssi "Pyhän hengen näkökyky arjessa") tai syksyn kurssi Oulussa kiinnostaa alustavasti, laita viestiä: marjut.moisala@gmail.com. Ilta-kurssi ti-tai to-iltaisin joka toinen vk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti