perjantai 7. syyskuuta 2018

Sisäisen Rauhan Akatemia aloittaa Tammikussa 2019 . Tule mukaan!


Mikä sinusta elämässä on tärkeintä saavuttaa? Vai osaatko jo olla ilman saavuttamisen tarvetta? Jos osaat, niin hyvä niin. Mutta jos minulta kysytään mikä on tärkeintä henkisessä kasvussa, itsetuntemuksessa ja elämässä yleensä, vastaan, että se on sisäinen rauha. 

Jokainen henkisen kasvun menetelmä tähtää loppujen lopuksi rauhaan, joka tarkoittaa tietenkin myös sydämen avoimuutta,  myötätuntoa, armoa ja kykyä antaa anteeksi ihan asenteenakin elämää kohtaan. Usein kohtaamme erilaisia menetelmiä, joiden tarkoitus on kenties viedä pikatietä taivaaseen, eli tuottaa elämyksiä, jotka tuovat iloa hetken, mutta katoavat sitten melko pian pois tietoisuuden avaruudesta. Jokaisella kokemuksella, olipa se henkinen tai muunlainen, on aina alku ja loppu. Jos kokemus katoaa jättämättä jälkeä kokijaansa,ei voida sanoa sen olleen kovinkaan paljon rauhaa tuova tai sydäntä avaava. 

Kuulen monesti ihmisten harmittelevan henkisyyteen ja varsinkin henkiseen aistimiseen liittyen; "MIksi minä en näe mitään? Kaikki MUUT näkevät ja aistivat vaikka mitä, mutta minä en.." 

Onko henkinen kasvu siis vain näkemistä, huipputiloja ja valossa paistattelua? Enpä usko.Henkisyys on sitä, että otamme henkisen kasvun arkeen ja laitamme  sen elämysmatkailun ja surffailun energioissa hieman pienemmälle sijalle henkisyydessämme. Toki energia on myös jokapäiväistä leipää meille. Itsekin käytän ja välitän energiaa jatkuvasti, mutta kuitenkin koen, että pääasiallinen tarkoitus ei ole huippukokemusten etsintä, vaan se RAUHA, joka ei horju elämän myrskyissäkään.

Miten rauha sitten syntyy? Poistamalla esteet rauha tieltä, sillä rauha ON jo meissä jatkuvasti, kun vain hoksaamme sen. Hoksaamiseen sitten voimme käyttää hyvin monenlaisia keinoja ja menetelmiä ja näitä tulen ohjaamaan tulevassa Sisäisen Rauhan Akatemiassa, joka aloittaa Oulussa puolen vuoden kurssilla Tammikuusta 2019 alkaen.

Tällainen pidempi koulutus on ollut mielessäni  jo pitkään, mutta aiemmin en itse ollut siihen valmis. Nyt olen. 

Olen valmis sitoutumaan akatemian opiskelijoiden henkisen kasvun jouduttamiseen kaikilla niillä keinoin, joita olen yli 20 vuoden aikana hankkinut omassa henkisessä heräämisessä ja opettaessani ja konsultoidessani tämän alueen kulkijoita. Kokemusta on siis kertynyt, ja osin olen opettanut Akatemian aihepiirejä lyhyemmillä kursseilla vuosien saatossa, mutta tällaisena pidempänä koulutuksena tämä on ensimmäinen laatuaan.

Etuna pidemmillä jaksoilla on ryhmän tuki ja se, että kun Sinä sitoudut omaan kasvuusi myös, niin meitä on ryhmä hyvin motivoituneita ihmisiä kulkemassa samaan suuntaan, toisiamme tukien! Tämä on huippu juttu ja mahdollisuus, johon kannttaa tarttua <3

Sisäistä rauhaa voimistamaan voit tulla, olitpa vasta-alkaja tai jo pidempään henkisyyden polkuja tallannut. Koulutus jakautuu kolmeen tasoon, joissa uskon kuitenkin jokaiselle olevan ainakin jotakin uutta ja avartavaa. Mukaan luettuna keskustelut ryhmän kesken. 

Upea matka tietoisuudessa! 

Ota yhteyttä ja ilmottaudu alustavasti tai tilaa lisätietoja sisällöstä: marjut.moisala@gmail.com



PS. Miksi tämä nimi? Akatemia nimi otettiin alunperin käyttöön Ateenassa Platonin aikaan ja se tarkoittaa Opiskelun pyhättöä. Itse olen käynyt aiemmissa inkarnaatioissani erilaisia Vihkimystiehen kuuluvia mysteerikouluja, kuten vaikkapa Atlantiksen perintö-kirjassa kerron. Minusta siis Sisäisen rauhan akatemia nimenä soi kauniisti sitä säveltä, jotka tahdon tällä koulutuksella eteenpäin viedä ja jakaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti