lauantai 21. syyskuuta 2019

365 - Kotiinpaluu Henkeen Ihmeiden oppikurssin avulla


Oletko yrittänyt käydä läpi Ihmeiden oppikurssin tehtäviä, mutta homma on jäänyt kesken? Olisiko aika yhdistää voimamme ja aloittaa yhdessä, 01.01.2020 uusi vuosi uusin ja voimallisin kujein? Tarjoan Jeshuan siunauksessa ja yhdessä Hänen/Pyhän hengen kanssaan käsikädessä kulkien verkkokurssia 365-Kotiinpaluu!  

Kurssi kestää vuoden ja sisältää 52 x 2 viikkovideota. Kussakin videossa on kyseisen viikon tehtävät läpikäytynä sillä tapaa, mikä on niiden TARKOITUS ja merkitys, mitä ne opettavat liittyen mielen oikeinpäin kääntämisen prosessiin ja joka viikko myös toinen video, jossa pieni meditaatio viikon aiheisiin liittyen Jeshuan ohjauksessa. 

Keskustelemme ryhmän kanssa tietenkin "vastaa kaikille-toiminnolla."

Tämän kurssin käymiseen tarvitset myös oman IOK-kirjan (tai äänikirjan) jotta näet kunkin päivän tehtävän ja voit sen myös itseksesi lukea.

Olen miettinyt tätä pitkään, sillä tämä kurssi sitoo myös minua kurssittajana paljon, mutta tiedän, että se antaa myös paljon, niin minulle kuin Sinulle <3

Yhdessä olemme vahvoja ja jo etukäteen voin  "ennustaa" että ego tulee laittamaan kapuloita Ykseyden rattaisiin, kertomalla useaankin otteeseen mielessäsi, että "Taidanpa jättää tämän homman kesken...sillä on niin paljon muuta tärkeää...ja voinhan jatkaa sitten myöhemmin loppuun yksin jne..." Lukemattomia verukkeita on egomielellä, koska se EI todella halua herätä! Siksi olkaamme valppaina Pyhä hengen puolesta.

Kurssi toteutuu, jos/kun tarpeeksi väkeä eli min.15-20 hlöä  tulee mukaan ja jatkuu myös vuoden, mikäli ihmiset pysyvät mukana. Jos useita ihmisiä tippuu pois matkasta, niin kurssi keskeytyy, tämä on sitä postiivista sakinhivutusta:))  

Kurssi maksaa 1 euro/päivä ja aloitus maksu 65 e sisältää ensimmäisen ja viimeisen kuukauden, muutoin kurssimaksun 30 e/kk voi maksaa aina ennen uuden kuukauden alkamista. Jos keskeytät, niin viimeisen kk maksua ei palauteta, sillä tahdomme kannustaa Sinua käymään kurssin loppuun:) (Ensimmäisen viikon videolla 5 tehtävää käymme läpi ja siitä eteenpäin joka vk 7 ja videot tulevat tietenkin etukäteen sinulle.)

Ihmeiden oppikurssi on tehokkaimpia mielen oikeinpäinkääntämisen kursseja, eli menetelmä egosta poisoppimiseen. Olet voinut kuulla, että se on samaa kuin moni muu henkinen opetus, mutta näin ei ole. 

IOK on puhtainta ei-dualismia, mihin itse olen törmännyt, joten suurella sydämellä suosittelen; TULE MUKAAN kurssille ja muuta elämäsi maailmailmiön kokijasta/sivustakatsojasta oman elämäsi Luojaksi, sillä sitä sinä todella olet!

Ilmoittaudu pian alustavasti, jotta tiedämme onko kurssin mahdollista alkaa: marjut.moisala@gmail.com  (Sitova ilmoittautuminen Joulukuussa 19)

Tässä vielä tiivistelmä siitä MISTÄ on kyse:

  "Kaikki tapahtuu mielessä eli syyn tasolla. Maailma jonka näet on seurasten taso. Et voi muuttaa seurausta, muuttamatta syytä, eli sitä joka maailman havaitsee ja luo ja joka sen tuomitsee tai armahtaa.

Mikän elämäsi tapahtuma ei koskaan ole kenenkään muun syytä. Sinä itse roolitat maailman näytelämän ja uskomuksesi kävelevät vastaan eri hahmoissa ja tapatumina joka päivä.

Anteeksianto on ainut tie vapauteen. Et anna anteeksi havaitsemaasi virheitä, vaan sen, että aloit uneksiä erillisyyden eli erityisyyden unia aluttomassa alussa. Tämä on sitä kvanttianteeksiantoa. Usko erityisyyden mahdollisuuteen johti mielessä tapahtuvaa ensimmäiseen jakatumiseen ja dualismin syntyyn.

Maailmankaikkeus on tehty peittämään Rakkaus, joka sinä olet. 

Ihmeiden oppikurssi ei opeta todellista Rakkautta, sillä sitä ei voi opettaa. IOK opettaa kuitenkin kuinka poistaa esteet todellisen Rakkauden kokemisen ja rakkautena olemisen tieltä. 

Tervetuloa kotiin, henkeen!"

Ilmoittaudu pian ja anna itsellesi paras Joululahja jonka koskaan voit antaa ja saada <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti