keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

Marimekon HALU

Tämä on kertomus halusta.Kohteella ei niinkään ole väliä, sillä ne vaihtelevat egomielen mukaan sutjakkaasti.
Pitkän linjan henkisen tien kulkijana tiedän, että halu ja pelko ovat kaverukset, jotka ovat karman juuri ja siten myös kärsimyksen juuri. Etsimme lakkaamatta onnea erilaisista asioista ja paikoista eli ulkopuoleltamme. Etsimme siis epäjumalia Jumalan korvikkeeksi, jos tarkkoja ollaan. Hyvin tietoisena tästä, ettei mikään ulkopuoleltamme voi tuoda meille onnea joka on aina sisällämme, eli sitä kestävää onnea...koin tänä kesänä voimakkaan halun Marimekon tuotteisiin :)))  Näen, että se on naurettavaa ja tietoisuuteni tiedostaa, ettei Marimekkokaan voi tuoda minulle mitään kestävää onnea, enkä edes todella tarvitse mitään uutta vaatekappaletta, taikka laukkua...MUTTA...aina vaan löysin itseni selaamasta Unikko- kuoseja ja kun  menin viattomasti käymään muilla asioilla Ideaparkissa, löysin itseni Marimekon myymälästä pläräämästä vaatetankoja ja aina kun löysin jonkun potentiaalisen ehdokkaan, totesin että liian kallis, enkä edes tarvitse sitä. Ultra -päivien aikaan "eksyimme" Keskisen kyläkauppaan...ja arvaat varmaan mihin osastoon jumituin. Kuitenkin...sain kuin sainkin itseni ulos kaupasta ilman Mari - ostoksia. MUTTA..sitten tuli viesti, että pitkään ihailemani laukku on tullut jälleen uutena versiona myyntiin ja se SAATTAA LOPPUA pian, koska on NIIN suosittu..Tämä kaunotar on tietenkin tikatulla Unikko kuosilla koristeltu Gratha! Sain melko monta päivää itseni pidäteltyä tilaus hommista. Sitten huijasin itseäni, että menen vain katsomaan laukkua livenä Valkean myymälään, jotta tiedän, JOS satun sen tilaamaan joskus myöhemmin, että miltä se näyttää ja tuntuu ja onko tarpeeksi tilava.  No, laukkuja oli myymälässä enää vain tasan yksi ja sekin näyteikkunassa. Sain sen käsiini ja olihan se söpö, mutta edelleen totesin, ettei minulla kesälomalaisena ole edes vara tuhlata moiseen ylellisyteen. Eli mielessäni oli taistelu omistamisen halun ja järjen välillä. Järki on tietoa siitä, ettei MIKÄÄN itseni ulkopuolinen voi tuoda mitään sellaista, mikä minulta puuttuisi, näin siis henkisesti ajatellen.
Olen opettanut ja opiskellut asiaa niin paljon, että olin siis hyvin tietoinen mieleni toiminnasta. Apinamieli ei tavoitellut Marimekon laukkua, vaan jotakin ihan  muuta? Se tavoitteli hetkellistä tunnetta, että olen tärkeä ja hyvä ja hyväksytty ihminen, kun kannan tuollaista laukkua, jossa on tunnetun yrityksen logo ja kuviointi. Eli mieli halusi omistaa täyttääkseen jotain puuttuvaa palasta olemisessaan. Vielä kerran siis jätin laukun tuohon myymälään ja menin Sokokselle tutkimaan mitäs sieltä löytyy ja tässä kohtaa jo viimein ymmärsin antaa asian Pyhälle Hengelle ja irrottauduin tästä pallottelusta mielen pyhän ja ei niin pyhän osan välillä, vaikka tuon tennisottelun seuraaminen olikin kovin avartavaa ja MIELENkiintoista :)
Aarrekartta manifestoinnissa toimii, jos koemme että ansaitsemme... Kun olin irrottautunut asiasta, niin yhtäkkiä minulle tulikin toisen tasoinen energia ja oivallus siitä, että miksi tahdon uskoa puutteeseen, ja ettei halu ole tässä tapauksessa hyvä taikka huono, vaan sitä mitä se on, eli miten itse sen tahdon uskoa olevan. Kun oivalsin tämän, tiesin että voin hankkia laukun hyvällä omallatunnolla ja tästä seurauksena en hankkinutkaan sitä itse, vaan sain sen lahjaksi. Halusin uskoa, että tämä oli Pyhän Itseyteni lahja minulle koska päästin irti hallinnasta, enkä enää itse tahtonut olla päätöksentekijä persoonan tasolla.
Oli miten oli...Nyt minulla on uusi hieno laukku, MUTTA kun lähdin reissuun Norjaan viikko sitten, niin ajattelin, että se on niin hyvä "pyhälaukku," että en sitä sentään mukaan ota, sehän voi vaikka kastua tai mennä pilalle! :))) Voi meitä ja meijänlaisia. Laukku on nyt siis ihailtavana kotona, mutta entinen laukku edelleen arkikäytössä. Mihin mieleni, joka hienon laukun halusi, tahtoi sitä käyttää? Onko seuraava uskomus, joka on ylitettävä, jotakin siihen tapaan, että jokainen hetki on ainut todellinen ja siten ei ole huomista, jolloin olisi enemmän tarvetta paremmalle laukulle, vaan on vain se NYT.  Tämä on vähän sama asia kuin tarina Zen- mielestä; Mies meni torille ostamaan lihakimpaletta. Hän sanoi myyjälle: "Anna minulle Paras lihapalasi." Myyjä vastasi: "Jokainen pala on paras!" Tämän kuullessaan mies valaistui. Vertailua ei ole muualla kuin egomielen harhassa, ilmiöiden maailmassa. Kun oivallan tämän, kaikki halut päättyvät, vertailu päättyy ja Minä Olen. Tämä tarina huumorilla kerrottu. Voit ehkä muistaa sen, kun näet minut kaupungilla uuden laukkuni kanssa! :))

maanantai 8. heinäkuuta 2024

Ultrapäivillä 18. kerta...

Jälleen viime viikonloppuna oli aika nostaa antennit pystyyn ja kaivaa foliohattu naftaliinista ja suunnata joka kesäisille Ultrapäiville Kuortanejärven rantamille. Muistojeni galleriassa Ultrapäivät ovat aina aurinkoiset ja lämpimät ja järven vesi kutsuu uimaan, mutta tällä kertaa vain tunnelma oli erityisen lämmin ja ilmojen haltijoilla oli paljon kujeilua jatkuvan sataa-paistaa-sataa-leikkinsä kanssa. Majoituimme melko uusiin minivilloihin, jotka sijatsevat jonkin matkaa pallohallista, joten sään vaihtelua saimme kokea ja ihanasti askelia kerätä Oura-sormukseen. Minulle tämän kertaiset päivät olivat 18.kerta ja muistelin, että eka kerta oli vuonna 1995, jolloin Perun matkan info järjestettiin Kuortaneella päivien yhteydessä ja telttailu maistui silloin..vai onkohan aika kullannut muistot? Ainakin muistan nauraneeni hysteerisesti teltan romahdusta ja nukkuneeni takkasaunan lattialla lopun ajan.  Ultrapäivillä Kosmiset ihmiset, henkisen kasvun ja rajatiedon harrastajat kohtaavat toisensa ja ovat kohdanneet tosiaan jo vuosikymmenten ajan. Monella kävijällä oli käyntikertoja enemmän kuiin minulla, huomattavasti enemmän :) Nykyään ohjelmaa, eli luentoja ja työpajoja koemme vähemmän kuin ennen, sillä melko nopeasti monipuolinen ohjelma saa info-ähkyn aikaan ja selkä ja takapuoli kaipaa levitoimisen tuomaa keveyttä, kun istuminen käy voimille.  Tällä kertaa minulle kohokohdaksi ohjelman suhteen muodostuivat Virolaisen  Ingvar Villidon  luento "Todellisen minän löytäminen" ja Aira Sahakankaan Ihmeiden oppikurssin ajatusmallia käsittelevä esitys. Minä niin tykkään kun puhutaan oikeista asioista ja jätetään ilmiömaailman touhut vähän vähemmälle. 
Itsen en tosin pystynyt ihan täysin omassa alustuksessa pe-la yönä jättämään ilmiöitä käsittelemättä, kun ne kuitenkin taisivat olla illan aiheena pääasiassa. Timo  vetäjänä kutsui alustamaan omista Kosmisista kohtaamisistani Kosmisten ystävien ilta/yö-työpajaan. Tupa tuli täyteen porukkaa ja parasta oli avoimuus, jolla ihmiset kertoivat myös omista kokemuksistaan myös tähteläisten kohtaamisten osalta. Koen jopa, että moni Ufoja tai muita erikoisia tapahtumia kokenut jää kokemustensa kanssa yksin ja kokee olevansa erilainen, jopa pilkattu, jos uskaltaa kokemuksistaan kertoa. Tällaiset kohtaamiset jättävät siis monesti haavan tai trauman, jonka purkamiseen ei taida olla aina sopivia tapoja, koska virallinen terveydenhuolto ei monestikaan ymmärrä tai halua ymmärtää näiden kokemusten todellisuutta. Vähän tutkimalla asiaa, voisi kuka tahansa huomata kuinka yleisiä esim. yliluonnollisten kokemusten tai Ufo-ilmiöiden kokeminen on maailman laajuisesti.Ja kuitenkin näitä kokeva ihminen hyvin usein kokee olevansa aivan yksin ja ymmällään kokemuksensa kanssa. Vertaistukea siis ainakin Ultrapäivät tarjoavat ja onneksi tuntuu, että nykyajassa kuitenkin rajatieto ja sen ilmiöt alkavat olla paremmin ymmärrettyjä tai ainakin niistä puhutaan enemmän kuin ennen. Yhdysvalloista paikalla oli Hurtakin pariskunta, tohtoreita molemmat. He ovat käyneet aiemminkin luennoimassa ja tälläkin kertaa meno oli minulle hieman liian kiihkeää, kun he kilpailivat estraadista ja antoivat tulkille haastetta päälle puhumisen suhteen melkoisesti. Heillä on varmasti paljon tietoa, mutta ehkä olisi hyvä tiedostaa, että ei Ultrapäiväläislle tarvitse ns. todistella mitään kiihkeästi,  vaan voisi mennä suoraan siihen oikeaan asiaan, kuten vaikkapa Merkabaan ja sen käyttöön ja kokemuksiin;) Siihen asti ei ainakaan iltatilaisuudessa päästy niin kauan, kuin jaksoin mukana keikkua.
Lauantain iltajuhlassa meillä oli kyllä hauskaa ja monenlaisia esityksiä koettiin, myös jälleen Amerikkalaista huumoria. Parasta oli kun Antti "laulatti" yleisöä kritallipyramidin kanssa. Yleisöstä löytyi jopa monelaista viidakon väkeä. Kun meditoin hetken koin että olen sademetsässä. Lauma apinoita taisi istua takanani :)) Parasta antia Kuortaneella on tuttujen kohtaaminen ja ajatusten vaihto samanhenkisten ihmisten kanssa. Monia heistä ei näe muualla, osaa tosin myös messuilla eri puolilla Suomea. Meille mieluinen paikka on tietenkin aina Jani Mikael Maroksen kivikahvila, jota hänen perheensä pitää tapahtumassa. Paljon houkutuksia siellä luonnollisesti  on, eli ainahan jokunen kivi tai koru kotiin viemiseksi mukaan tarttuu.
Me pujahdettiin välillä myös Keskisen kyläkauppaan ihastelemaan materian mekkaa ja löytämään tarpeellista tavaraa ja sitten taas pikapikaa henkisempien harrastusten pariin urheiluopiston huomaan. Mielenkiintoista antia oli vielä sunnuntaina eli lähdön hetkillä kun Veli Martin Keitel ja Päivi Kaskimäki kertoivat menneen Egyptin mysteeri matkan annista. Harmillisesti luennot jäivät loppua vaille kesken, sillä karvakuonon hakuun oli Oulun suuntaan jouduttava ajoissa. Ehkäpä näitä tarinoita vielä lisää saamme  kuulla videolta tai artikkelin muodossa.
Ultrapäivillä toki tapahtuu paljon sellaista mitä päivätietoisuus ei  tiedosta. Unissa tapahtuu paljon ja energia lataukset tuntuvat monesti kehossa ja mielessä sekä sielussa voimakkaasti. Tuntuu, että "joku taho" kerää tuohon viikonloppuun paljon päivityksiä meille kosmiselle kansalaisille ja hetki menee sitten näitä antimia sulatellessa kotioloissa.  Vieläkö on kesää jäljellä vaikka Ultrapäivät on nyt koettu tältä vuodelta? Kyllä vaan..Jatketaan sitten kohti Suomi Poppia ja mökkielämää. Norjakin kutsuu aivan pian. Eikun auton nokka siis kohden uusia seikkailuja. Ja...Kyllähän Norjassakin niitä Kosmisten kontaktien valo- aluksia on nähty runsaasti, joten katse taivaalle ja juuret äitimaahan, aura täyteen elementtien voimaa ja iloa pintaan, niin hyvähän se tulee!