maanantai 24. elokuuta 2020

Pauanne - Äitimaan pauhua

 

Elokuussa, Kalevantulien aikaan, sain onnekseni käydä tutustumassa Kaustisella Pauanteeseen. Voi mahoton, mikä paikka!

Yksi mies eli Tapio Hietalahti on nämä hienot rakennukset omin käsin rakentanut, siten, että ne ikäänkuin nousevat maasta ja kuuluvat osana maisemaan. Paanukatot  ja kaikki tuo, aivan mahtavaa!

Paikka rakennettiin kansanparantajille koulutus - ja kohtauspaikaksi ja rakennuksia on useampi. Valitettavasti talousvaikeudet ajoivat paikan pakkohuutokaupattavaksi ja nykyinen omistaja  kuulemma yksin kunnostaa näitä hienoja rakennuksia. Iso urakka!

Toivoisi, että paikka pelastuu, mutta aika näyttää. Tärkein kokemus itselleni ei ollut kuitenkaan upea rakennuskanta, vaan ikuisuuden ikäiset kalliot. Maisemat kuin Lapista ja kun asetuin meditoimaan, koin MAAN PAUHUN tai Jymyn, kuten paikkaa on myös kuvattu. Ihan tärisevänä nousi energia maasta, käsitteli kaikki chakrat ja sitten ilmoitti, että hoito on päättynyt :)

Olisinhan minä pidempäänkin viihtynyt hoitoa saamassa, mutta matka jatkui kohti Oulua. Joku ystävällinen sielu oli rakentanut paikalle hienon labyrintin, jonka puolisoni kanssa kuljimme. Labyrintin kulkeminen vaikuttaa ihmistietoisuuteen, näin koin nytkin.
Valvontakamera kuvasi meitä, hei hei!

Siunausta Pauanteen hengille ja energeettisille ylläpitäjille ja tietenkin toive ilmoille, että paikan rakennukset saavat avun ajoissa, ennen rappeutumista ja shivan tanssia! Asukas taisi olla paikalla, mutta toivon mukaan hän ei  häiriintynyt vierailustamme <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti