keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Itsemyötätunto - Avain onnelliseen uneen ja unesta heräämiseen



Otsikko kertoo ydinasian. Olen monilla kursseilla, niin verkossa kuin livenä ohjannut meditaatioita ja kanavointeja henkimaailmasta Armo-teemalla. Varsinkin oppaani Akenaton puolisonsa kanssa, ovat olleet minulle armon airueita. Akenton niin meditaatioissa, kuin kanavoiduissa kirjoissa opettaa kuinka armo on aina saatavilla, mutta armon vastaanottaja eli sinä ja minä, pysymme poissa!

Monet new age-oppaat opettavat kuinka voimme luoda todellisuuttamme ja vetää puoleemme kaikkea ihanaa, tässä maailma - nimisessä unessa. Ihmeiden oppikurssi kutsuu tuollaista elämänvaihetta onnelliseksi uneksi. On kuitenkin samantekevää kuinka tehokas olet manifestoimaan, jos sinussa edelleen on esteet armon, vaurauden, rakkauden ja kaiken sen hyvä vastaanottamiselle. 

Sisäinen armottomuuteen perustuva vakaumuksesi (ohjelmointisi) estää vastaanottamasta onnellisuutta ja sitä kaikkea mitä kaipaat. 

Onnellinen uni on toki myös unta, mutta sen sanotaan edeltävän elämän unesta heräämistä. Monet meistä ovat vuosien saatossa visualisoineet, tehneet aarrekarttoja ja lausuneet voimalauseita ilman suurempaa tulosta. Vauraus, rakkaus, ehkä terveyskin ovat pysyneet poissa tai niukkoina ja tässä syy: Et uskalla vastaanottaa kaikkea hyvää, sillä alitajuntasi uskoo sinun ansaitsevan parhautta vain vähän, jos lainkaan.

Ja mikä avuksi? Armon vastaanottamisen taito! Olen tosissani. Jos pitäisi tiivistää hyvän elämän saavuttamisen ohjeet ja samalla elämän unesta heräämisen ohjeet, niin ne kuuluvat: "Opettele ottamaan vastaan armo, sen sijasta, että annat egomielen päsmäröidä alitajunnassa estäen hyvän ja parhaan virtausta elämääsi. Anna anteeksi, siunaa ja rakasta, itseäsi ennen kaikkea. Sillä siitä se muidenkin rakastaminen lähtee ja laajenee. Ei ole olemassa ketään "muita", joten se mitä sallit itsellesi, sallit varmasti myös "muille" itsesi osille. 

En voi kyllin korostaa, että armon vastaanottamista täytyy harjoitella. Täytyy oppia kääntämään mielensä oikeinpäin, kuten vaikkapa Ihmeiden oppikurssi meitä opettaa. Alitajuinen sabotoijamme uskoo meidän olevan syyllisiä millon mihinkin, alunperin Jumal-eroon ja se osa meitä ei halua meille onnellisuutta tai vaurautta eikä varsinkaan valaistumista. Kun otamme voiman Itsellemme tältä osaltamme ja löydämme itsemyötätunnon ja armon vastaanottamisen kyvyn, on tulos taattu; Onnellista elämää ja tämä varsinkin siksi, että näkemyksemme muuttuu hyvin usein täysin. Koska me muutumme sisäisesti, ulkoinen  muuttuu automaattisesti. Maailma on seurausten taso.

Kesäkuun verkkokurssi on viimeinen ennen kesätaukoa ja lomaani

06.06.2020 viikonloppuna tarjoan alkavaksi yhdessä Akenatonin ja muiden kristustietoisuutta edustavien oppaiden kanssa 4 vk verkkokurssia "Itsemyötätunto avaimena onneen ja heräämiseen." 

Armon mestarit ovat kanssamme. Olethan sinäkin heidän kanssaan, yhdessä kurssillamme tai ainakin omassa itsessä sydämessäsi. Samalla tällä kurssilla käymme läpi myös eri perinteidenkin kannalta sitä, mikä tai millainen Sinä Olet, kun löydät oman identiteettisi Henkenä <3

Sinä ANSAITSET kaiken hyvän elämääsi, kaikilla osa-alueilla! Ota vastaan <3


Kurssin hinta 60 e ja keskustelemme jälleen "vastaa kaikille"-toiminnolla. Voit maksaa kurssin kahdessa erässä jos tahdot, kun vain sovit siitä minun kanssani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti